Rize’ye gözdağı 3-0

İnegölspor’u rahat geçen Bursaspor, pazar günkü randevu öncesi moral buldu

Rize’ye gözdağı 3-0

BEYTULLAH SÜAT

Bordo beyazlılar karşısında etkili bir görüntü sergileyen yeşil beyazlılar, Lima, Sakho ve Çağatay Yılmaz’ın golleriyle farka koştu. Teknik Direktör Samet Aybaba, as kadroda forvet arkasında Furkan’ın yerine Tunay Torun’u denedi.

Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam eden Bursaspor dün TFF 2. Lig ekiplerimizden İnegölspor’la yaptığı antrenman maçını 3-0 kazandı. Teknik Direktör Samet Aybaba, karşılaşmanın ilk yarısında ideal kadroyu sahaya sürdü. Deneyimli teknik adamın forvet arkasında Furkan Soyalp’in yerine Tunay Torun’a şans vermesi dikkat çekti.

Sakatlığı bulunan Latovlevici’nin yerine ise yeni transferlerden Umut Meraş forma giydi. 35’er dakika üzerinden oynanan mücadelede Bursaspor ilk yarıda topa sahip olan taraftı. Orta alanda üstünlüğü ele geçiren yeşil beyazlılar, Bogdan Stancu ve Yusuf Erdoğan’la iki müsait pozisyondan yararlanamadı.

SAKHO İKİNCİ YARI GİRDİ

33. dakikada ise Lima, Bursaspor’u 1-0 öne geçirdi ve devre bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda sahada bambaşka bir kadro vardı. Teknik Direktör Samet Aybaba, Beşiktaş maçında puanı getiren golü kaydeden Sakho’ya fizik olarak tam hazır olmaması nedeniyle bu devrede şans tanıdı. 43. dakikada Umut Nayir kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta gönderirken, 52’de Diafra Sakho ceza sahası dışından çektiği şutla yeşil beyazlıları 2-0 öne geçirdi. 62. dakikada ise bu kez sahneye Çağatay çıktı. Ramazan’ın pasında kaleciyi geçen genç krampon maçın skorunu 3-0 olarak belirledi.

inegol-002.jpg

Karşılaşmanın hakemleri Sezai Esen, Nurdan Temel ve Süreyya Temel, maç öncesi İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ile biraraya geldi.

SAHA: İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri
HAKEMLER: Sezai Esen, Süreyya Temel, Nurdan Temel
GOLLER: Dk. 33 Allano Lima, Dk. 52 Diafra Sakho, Dk. 62 Çağatay Yılmaz (Bursaspor)

BURSASPOR 1: Okan Kocuk, Barış Yardımcı, Ertuğrul Ersoy, Aurelien Chedjou, Umut Meraş, Aytaç Kara, Henri Saivet, Yusuf Erdoğan, Tunay Torun, Allano Lima, Bogdan Stancu

BURSASPOR 2: Ataberk Dadakdeniz, Muhammed Emin Sarıkaya, Furkan Emre Ünver, Santiago Vergini, Onur Atasayar, Ramazan Keskin, Furkan Soyalp, Çağatay Yılmaz, Jires Kembo, Umut Nayir, Diafro Sakho

İNEGÖLSPOR: Mustafa Güngör, Enes Bayır, Gökhan Kurumuş, Bilal Özdemir, Görkem Aslan, Taner Yalçın, Arif Şahin, Faruk Şenkan, Okan Deniz, Cengiz Ötkün, Hakan Şahin

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X