RTÜK’e kafa tuttu: Özgürüm, istediğimi giyerim

Klibindeki ateşli sahneler nedeniyle RTÜK’ten ceza yiyen Hadise’ye yeni klibinde mont giymesi hatırlatıldı.

RTÜK’e kafa tuttu: Özgürüm, istediğimi giyerim

Bostancı Gösteri Merkezinde konser veren Hadise sahne öncesi soruları yanıtladı. “Sıfır Tolerans” şarkısının klibi müstehcen bulunduğu için RTÜK’ten ceza aldıktan sonra, “Farkımız Var” klibinde montla kamera karşısına geçmesi hatırlatılınca “Tam istediğim gibi bir klip çektim. Beni hiçbir şey korkutmaz. İstediğimi yaparım, özgür bir sanatçıyım. RTÜK ceza verecekse de verir” diye konuştu.

set.jpg
 

KADIN-ERKEK AYRIMI YAPILIYOR

Cezalar konusunda ayrım yapıldığını dile getiren şarkıcı, “Bence kadınlar bu konuda daha çok eziliyor. Erkek sanatçıların öpüşmeli sahneleri daha çok var. Bir kadının dansı, vücudu, saçı, makyajı çok konuşuluyor. Bu konuda kadın-erkek ayrımı yapılıyor. Benim sokakta elimi tutup teşekkür eden kadınlar oldu. Ben de onlara teşekkür ederim. Kadının sesi olmaya devam edeceğim” dedi.

hadiser.jpg
 

“O GİYDİ DİYE BEN GİYEMEYECEK MİYİM?”

Yeni klibinde giydiği mont Kim Kardashian’ın montuna benzetildiği için gelen eleştiriler hakkında da konuşan Hadise, “Benzetilmedi, kıyafet aynı. Kim giydi diye ben giyemeyecek miyim? Yapacak bir şey yok. Eşi Kanye West’in tasarımı, ben de onun tasarımlarını beğeniyorum” diye konuştu.

s-001.jpg
 

“SEVGİLİM OLSA ELİNDEN TUTUP ÇIKARIM”

Paris tatilinde Hakan Sabancı ile eğlendiği iddia edilen şarkıcı, “Ben kardeşlerimle tatile gittim. Benim de tanıdığım insanlar oluyor. Orada karşılaştık, birlikte eğlendik. Hadise’nin yanında bir erkek olsun hemen haber oluyor. Benim gerçekten hayatımda bir adam olursa elini tutup çıkarım karşınıza” dedi.

hadise-kiyafet-konusunda-cok-net-ozgurum-10670455_5473_m.jpg

g-001.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X