Ruseva’da Nilüfer Belediyesporlu oldu

Yeni sezonda voleybol da mutlak başarıyı hedefleyen Nilüfer Belediyespor, 1991 doğumlu Bulgar orta oyuncu Hristina Ruseva’yı renklerine bağladı.

Ruseva’da Nilüfer Belediyesporlu oldu
Nilüfer Belediyespor, Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle Bulgar Hristina Ruseva’ya resmi sözleşmeyi imzalattı. 2014 Dünya Kupası’nda Bulgar Milli Takımı ile mücadele eden genç oyuncu Volley Bergamo ve VC CSK Sofya takımlarında da forma giydi.

İmza töreni öncesi konuşan Başkan Ali Karamık, “Dünya Kupası’nda forma giyen bir sporcuyu kadromuza kattık. Yeni sezonda ondan çok şey bekliyoruz. Böylelikle takımımıza 2 smaçör 1 orta saha oyuncusu olmak üzere 3 tane yabancı oyuncumuz oldu. Bu oyuncular ile lige fırtına gibi girmeyi hedefliyoruz . Hocalarımıza , teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Biz yönetim kurulu olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hem voleybol hem hentbolde inşallah kulübümüzü başarıdan başarıya koşturacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X