Rüzgar Erkoçlar: Thor’un hayatını kurtardık

Rüzgar Erkoçlar, eşi Tuğba Beyazoğlu’yla, köpekleri Thor’un birinci yaşını pasta keserek kutladığı anı Instagram’dan paylaştı.

Rüzgar Erkoçlar: Thor’un hayatını kurtardık

Rüzgar Erkoçlar doğum gününden paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü:

“Bak oğlum bu hayatta bir senedir varsın ve bizimlesin, daha uzun yıllar da bizimle o… Ama öğreneceğin çok şey var, mesela insanlar; senin kardeşlerini, dışarıda olanları sahipsiz sanıp zehirliyorlar, dövüyorlar, dövüştürüyorlar, sizin üstünüzden para kazanıyorlar veya bazıları senin kardeşlerini kız arkadaşlarına, çocuklarına alıyor. Büyüyünce de sıkılıp dışarı atıyorlar. Oğlum sen çok şanslısın ve diğer bütün canlar… Elimizden geldiğince onlara da can olmaya çalışıyoruz. İşte bu yüzden insan denilen canlı geldi mi karşısına, iyice bir süz oğlum, hatta birkaç defa kokla…”
 

‘HALEN KALÇASINDA DİŞ VE İĞNE İZLERİ VAR’

Oyuncu, bir takipçisinin, “Cins bir tür yerine, sokak köpeği sahiplenseydiniz” sözlerine, “Onun hayatını kurtardık. Halen kalçasında diş ve iğne izleri var” karşılığını verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X