Sabiha Gökçen’den ilk uzun mesafe uçuş

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ilk uzun mesafeli uçuşu gerçekleştiren Malezya Havayolları’na ait Airbus A330 tipi uçak, dün öğle saatlerinde havalimanına indi.

Sabiha Gökçen’den ilk uzun mesafe uçuş

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ilk uzun mesafeli uçuşu gerçekleştiren Malezya Havayolları’na ait Airbus A330 tipi uçak, öğle saatlerinde havalimanına indi.

Malezya Havayolları’nın seferlerine başlaması nedeniyle Sabiha Gökçen’de karşılama töreni düzenlendi. Apronda geleneksel su takı töreniyle karşılanan uçak daha sonra körüğe yanaştı ve uçuş ekibine çiçek takdim edildi.

Ardından gerçekleşen kokteylde geleneksel pasta kesimi yapıldı. Kokteyle Malezya Havayolları ile İSG üst düzey yöneticileri ve yolcular katıldı. Kokteyl öncesinde yolculara lokum ikramı da yapıldı.

Törende verilen bilgiye göre, iki ülke arasında son yıllarda artan uçuş trafiğiyle birlikte başlayan uzun mesafeli uçuşlar, Malezya Havayolları’na ait Airbus A330 tipi uçaklarla charter seferler halinde devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X