Sadettin Saran’dan Defne Samyeli sorusuna tek cümlelik cevap!

Cem Yılmaz’dan ayrılan sunucu Defne Samyeli ile ilgilendiği iddia edilen iş adamı Sadettin Saran, gelen aşk sorularına “Duymamış olayım” diyerek tepki gösterdi.

Sadettin Saran’dan Defne Samyeli sorusuna tek cümlelik cevap!

Mustafa Sandal’la 10 yıllık evliliğini bitiren Emina Jahovic’le ilişkisini noktalayan Sadettin Saran, bomba bir iddia ile gündeme gelmişti. Defne Samyeli ile ilgilendiği iddiasıyla magazin gündemine oturan ünlü iş adamı gelen aşk sorularına tepki gösterdi.

“DUYMAMIŞ OLAYIM”

Komedyen Cem Yılmaz ile 1,5 yıllık beraberliklerini bitiren Defne Samyeli’yle anılan Sadettin Saran, geçtiğimiz akşam Nişantaşı’ndaydı. Milliyet’in haberine göre bir kafede arkadaşlarıyla sohbet eden iş insanı, bir hayli keyifliydi. Saran, sunucuyla ilgili soruları “Duymamış olayım, sormayın!” diyerek, geçiştirdi.
 

sadettin-saran-defne-samyeli-sorularina-duymamis-12676246_6629_m

“DAHA ÖNCE TANIŞMAK İSTEMİŞ”

Sadettin Saran’ın, ünlü komedyenle aşk yaşamaya başlamadan önce Defne Samyeli ile tanışmak istediğini, ancak ikilinin birlikteliği nedeniyle bu durumu rafa kaldırdığı da söylendi. Henüz aralarında bir şey yaşanmasa da Sadettin Saran iş insanının, Defne Samyeli’ye özel bir ilgisi olduğu da iddialar arasındaydı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X