Sadık Çiftpınar Fenerbahçe’de!

Fenerbahçe, 26 yaşındaki stoper Sadık Çiftpınar’ın transferi konusunda Evkur Yeni Malatyaspor ile anlaşmaya vardı.

Sadık Çiftpınar Fenerbahçe’de!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, ilk transferini yaptı. TRT SPOR’da yer alan habere göre Sadık Çitfpınar transferi için Fenerbahçe ve Evkur Yeni Malatyaspor prensip anlaşmasına vardı. Ayrıca Fenerbahçe’nin, Sadık için Evkur Yeni Malatyaspor’a Barış Alıcı ve Yiğithan Güveli’yi vereceği belirtildi.

‘Prensip anlaşmasına vardık’

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, oyuncunun transferi konusunda tarafların prensip anlaşmasına vardığını duyurdu.

Gevrek, “Fenerbahçe Kulübü ile Sadık Çiftpınar’ın transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık. Ufak tefek şeyler var, onları halletmeye çalışıyoruz. Detayları daha sonra açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Evkur Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe’nin Sadık Çiftpınar’ın transferi konusunda anlaşmaya varmasının ardından Sadık’ın eşi Betül Çiftpınar, sosyal medya hesabından, “Allah’ım şükürler olsun” ifadesinin yazılı olduğu bir paylaşımda bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X