Sağlam: ‘Bu kadro bu işi başaracak’

Gençlerbirliği maçının önemine dikkat çeken genç çalıştırıcı ‘Alacağımız 3 puanla uyum sürecini kısaltıp, yakalayacağımız ivme ile ligin üst sıralarına yavaş yavaş çıkmaya çalışacağız’ dedi.

Sağlam: ‘Bu kadro bu işi başaracak’

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği karşısında sezonun ilk puanlarını ve galibiyetini alacaklarını söyledi. 

Sezon başından bu yana takımın ilk kez biraraya geldiğini ifade eden Sağlam ‘Milli maçlardan sonra bazı oyuncularımız erken geldi, bazıları geç. İlk kez tam kadroyuz. Geçtiğimiz sezondan ilk 11’de oynayan 8 oyuncumuzu kaybettik onların yerine de iddialı bir şekilde söylüyorum en az onlar kadar kaliteli hatta bazı bölgelerde takımdan ayrılan oyunculardan daha kaliteli ve yetenekli oyuncuları aldık. Çok kaliteli bir kadro oluşturduk. Ama tabi çok iyi oyuncuların bir arada olması üst düzey bir performans için çok yeterli olmuyor’ dedi. 

KAZANMAK İSTİYORUZ

Uyumu sağlamak için uğraştıklarını belirten Sağlam şunları söyledi: 

‘Birbirini destekleyen, birbirini anlayan ve birbirine katkı sağlayan bir grup haline gelmek istiyoruz. Bu hafta sahamızda alacağımız üç puanla bu süreci kısaltıp, yakalayacağımız ivme ile ligin üst sıralarına yavaş yavaş çıkmaya çalışacağız. Cumartesi günkü Gençlerbirliği maçı bir çok açıdan bizim için önem arz ediyor. Taraftarımızın da oluşturacağı atmosferle çok önemli üç puanı alıp, hem üzerimizdeki moral bozukluğunu kaldırıp, hem de özgüven kazanmak istiyoruz’

SAKATLARIN DURUMU!

Sağlam, sakatlıkları bulunan futbolcular hakkında da bilgi var. Sivok’un Milli takımdan sakat döndüğünü ifade eden genç teknik adam ‘Luis Advincula’nın da  arka adalesinde sorun var ama inşallah bunu maça kadar çözmeye çalışacağız. Josue kart cezalı. Necid takımla çalışmaya başladı. Fiziksel bazı sıkıntıları var. Ama biz Cumartesi günü kime görev verirsek verelim üst düzey mücadele edeceğine inanıyoruz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X