Sağlık durumu nasıl?

Yapılacak tetkikler ve 6 haftalık kontroller, ev koşulları altında ve zaman zaman hastahanede ayakta tedavi şeklinde olacak.

Sağlık durumu nasıl?
“Kurtlar Vadisi’nin setinde geçen Pazar gecesi geçirdiği trafik kazası sonucu çenesi kırılan ve kaldırıldığı hastanede 2,5 saat süren bir ameliyat geçiren oyuncu Necati Şaşmaz akşam saatlerinde taburcu edildi.
 
Göztepe’deki özel bir hastanede ameliyat edilen Şaşmaz’ın doktorları Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ercan Cihandide ile KBB Uzmanı ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünal Bayız, ünlü oyuncunun 6 hafta süreyle hastanede sağlık kontrolü altında tutulacağını söylemişti. Ancak doktorlar, Necati Şaşmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğunu, evde kontrol altında tutulması koşuluyla akşam saatlerinde taburcu edildiğini bildirdi.
 
Yapılacak tetkiklerin ve 6 haftalık kontrollerin, ev koşulları altında ve zaman zaman hastanede ayakta tedavi şekliyle gerçekleşeceğini söyleyen doktorlar, bu süreçte Necati Şaşmaz’a “konuşma yasağı” getirdi. Tedavi süreci sonunda, Necati Şaşmaz’ın ağzındaki tel ve plakalar için küçük bir operasyon daha geçirmesi söz konusu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X