Sahil Güvenlik’ten yaza hazırlık semineri

Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı, Mudanya’daki Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yaz döneminin yaklaşması nedeniyle teknelerde ve özellikle boğulmalarda alınacak önlemler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Sahil Güvenlik’ten yaza hazırlık semineri

ÖMER BİLİK 

Mudanya Kaymakam Faik Sözer, Jandarma Komutanı Bnb. Samet Ali Kılıçoğu, Emniyet Müdürü Mehmet Dursun’un katılımı ile Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutan Vekili SG Kd. Yzb. Serhat Özdemir koordesinde, TCSG 25 II. Komutanı SG Üstçavuş Murat Çelik ve Dalış Emniyet Özel Tim Komutanı SG Üstçavuş Mustafa Alpars tarafından bilgilendirme yapıldı. 

Toplantıda yaz döneminin yaklaşması nedeniyle özel tekne ve yat, yabancı bayraklı yatlar ve balıkçıların denizlerde emniyetli bir şekilde nasıl seyir yapılacağı, bulundurulması gereken belgeler hakkında bilgi verildi. Toplantıda ayrıca denizde ve site havuzlarındaki boğulma olayları sırasında yapılması gereken ilk yardım konularında da bilgilendirme yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X