Şahin: Hep birlikte daha çok çalışalım

İnegöl’de seçim çalışmalarına katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Hep birlikte daha çok çalışalım” dedi.

Şahin: Hep birlikte daha çok çalışalım

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin İnegöl’de partisinin seçim çalışmalarına katıldı. 

Parti binasında düzenlenen programa AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, AK Parti Bursa Milletvekili Adayları Av. Vildan Yılmaz Gürel, Burcu Yaran ve İsmail Özkan, meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, büyük coşku ve heyecanla yola çıktıklarını belirterek, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Şahin, ‘Cumhurbaşkanı ve parlamento seçimi etle kemik gibi birbirinden ayrılmaz. Cumhurbaşkanımıza olan güveni sandıkta tescil ederken, parlamentoda onun partisine olan güveni de tasdik etmemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanı ve parlamentoyu güçlü bir şekilde seçme zamanı. Hep birlikte daha çok çalışalım. Üzerimizde ağır bir sorumluluk var. Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı var diyeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X