Şahin sanal seçim ofisi açtı 

Cumhur İttifakı AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, ‘sanal seçim ofisi’ni kamuoyuna tanıttı.

Şahin sanal seçim ofisi açtı 

Günümüzdeki teknoloji ve inovasyon dünyasında dijitalleşme trendlerini yakalamak birinci öncelikleri olduğunu kaydeden Şahin, “İlçemizde ulaşılamayan bir çok seçmen olduğunu tespit ettik. Bu seçmenlerin partimize olan ilgisini gizlediğini, bu sebeple seçim ofisimizi ziyaret etmekten kaçındığı belirledik.

Buradan hareketle, mevcut seçim ofislerimizin yanı sıra dijitalleşen hayatımıza paralel olarak sanal seçim ofisini planladık ve hayata geçirdik. Sanal seçim ofislerimiz daha geniş kitlelere daha hızlı ulaşmamızı sağlayacak” dedi. 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ DE ZİYARET EDECEK…

Vatandaşların sanal seçim ofisinde rahatlıkla adayları ve projeleri inceleme fırsatı bulacağını vurgulayan Şahin, “Türkiye’de ve Avrupa’da ilk olacak sanal seçim ofisimiz 7 gün 24 saat boyunca seçmene ve teşkilata hizmet verecek. Sanal seçim ofisimizde günlük 10 bin ila 15 bin kişiye proje ve hizmetlerimizi tanıtmayı hedefliyoruz.

Canlı yayınlarımız ile karşılıklı sohbet ve soru-cevap yöntemlerini kullanarak seçmenlerimiz ile daha etkili paylaşımlarda bulunacağız. Sanal seçim ofisi ile tüm evlere gireceğiz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli de sanal seçim ofisimizi ziyaret edecekler. Sanal seçim ofisimizi www.sanalsecimofisi.com adresinden ve karekod ile takip edebilirsiniz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X