Şahin: Tecrübemizle geliyoruz 

Cumhur İttifakı Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Nilüfer için ekibiyle birlikte hazırladığı projeleri ve belediye meclis üyesi adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Şahin: Tecrübemizle geliyoruz 

HATİCE DAL 

Toplantıya, AK Parti MKYK Üyesi ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, eski bakanlardan Faruk Çelik, AK Parti Bursa milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Ali Hayri Ozan, geçmiş dönemi milletvekilleri, partililer, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”…

Nilüfer’de gönül belediyeciliğini kurmaya geldiklerini belirten Şahin, “Şehir planları, alt yapı ve ulaşım, kentsel dönüşüm, benzersiz şehircilik, akıllı şehircilik, çevreye saygılı şehircilik, sosyal belediyecilik, yatay şehirleşme, halkla birlikte yönetim, tasarruf, şeffaflık ve değer üreten şehirler ilkelerimizi hayata geçirmek için geliyoruz. Var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz” dedi. 

“BU BİR EKİP İŞİ”…

Nilüfer’e gönüllerini vermeye geldiklerinin altını çizen Şahin, “Tevazu, liyakat, şeffaflık, samimiyet ve tecrübemizle Nilüfer’de gönül belediyeciliğini kurmaya geliyoruz. Nilüfer’in yaşam alanlarının kalitesini yükselteceğiz ve kamu alanlarının halkın hizmetinde kullanılmasını sağlayacağız.

Kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarını çözeceğiz. Nilüfer’in 50 yılını planlayacağız. Nilüfer Belediyesi’ni dar kalıplarla, algı belediyeciliği ile şehir efsaneleri ile, aile vakıfları ile değil, emin ve ehil kadrolarla yöneteceğiz.

Bu bir ekip işi. Her bir proje, başta il ve ilçe teşkilatlarımız, mahalle başkanlarımız ve çalışma ekibimiz ile birlikte düşünüldü, araştırıldı ve huzurunuza çıktı. Nilüfer’e değer katacak projelerimizi Büyükşehir Belediyemiz ve merkezi idare ile birlikte hayata geçireceğiz. Diyoruz ki; ‘Bey’lik bitti, şimdi çalışma vakti” diye konuştu.

NİLÜFER’E DEĞER KATACAK PROJELER…

Necati Şahin’in hazırladığı projeler şöyle: Nilüfer Kongre ve Kültür merkezi, Nilüfer Şehir Meydanı ve Rekreasyon alanı, Temapark ve Kent Ormanı,Ayvalıdere rekreasyon düzenlemesi, Adrenalin park ve Bungalov evleri, Çok amaçlı pazar alanları, Eko köyler ve karavan parkı, Yaşlı ve alzheımerlılar için yaşam köyleri, Arkeolojik müze ve Kent müzesi,  Gölyazı turizm ile değer kazanacak, Engelsiz parklar ve engelsiz eğitim, Gençlik merkezleri, Balat ormanı ve konser alanı, misi ve Dağyenice, Spor alanları, Hobi bahçeleri, Hayvan oteli ve hastanesi, Açıkhava sineması. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X