Şahin’den üreticiye destek sözü

Yoğun kar yağışından dolayı seraları zarar gören İnegöl’ün Çeltikçi Mahallesi’ndeki üreticilerle bir araya gelen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, üreticilerin zararlarının karşılanacağını söyledi.

Şahin’den üreticiye destek sözü

SADULLAH ORGAN

Seraları zarar gören üreticileri Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Aksakallı, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ve İnegöl Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Fevzi İnal ile birlikte ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e, Çeltikçi Mahallesi Muhtarı Rıdvan Uslu üreticilerin zarar gören seralarıyla ilgili bilgiler verdi.

Özellikle naylon örtülü seraların kar yüküne dayanamaması ve karın da 70-80 santim yağmasının seraların çökmesine ve içindeki mahsulünde zarar görmesine neden olduğunu ifade eden Şahin, “Bu konuda İlçe Tarım Müdürlüğümüz gerekli raporları düzenledi. Afet Bildirim Formu’nu da bugün itibariyle düzenlediler. İnşallah yarın İlçe Tarım Müdürümüz, İl Müdürlüğü’ne konuyu aktaracaklar. Bunun afet kapsamına alınması ve desteklenmesi konusunda Ankara’da ve Bursa’da çalışmalar yapacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X