Sahnede ‘Fırtına’ gibi estiler 

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Drama Atölyesi’ne katılan çocuklar, öğrendiklerini sahneye taşıdılar. 8 aylık bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkan ‘Fırtına’ adlı oyunla hünerlerini sergileyen çocuklar, izleyenlerden büyük alkış aldı. 

Sahnede ‘Fırtına’ gibi estiler 

Nilüfer Belediyesi Drama Atölyesi’nde 2018-2019 döneminin eğitimleri tamamlandı. 5-11 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen atölyeye katılanlar, eğitim kapsamında hazırladıkları oyunları sahnelediler. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirilen etkinlikte; 8 aylık atölye çalışmalarının finalini güzel bir oyunla sergileyen çocuklar, yetenekleriyle dikkat çekti. Özellikle son bölümdeki ‘Fırtına’ adlı oyunla sahne hünerlerini sergileyen çocuklar, performanslarıyla parmak ısırttı. Oldukça başarılı bir oyun çıkaran çocuklar, profesyonel tiyatrocuları aratmazken, gösterinin sonunda ayakta alkışlandı.

İLETİŞİM ODAKLI ÇALIŞMALAR… 

Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Dilber Dereli’nin de katıldığı gösterileri, aileler ve sanatseverler ilgiyle izledi. Sanat eğitmenleri Necati Arpacı ve Ammar Özçelik eşliğinde 8 ay süren atölyede, eğitsel ve yaratıcı drama yöntemiyle iletişim odaklı çalışmalar yapıldı. İkisi film, üçü sahne oyunu olmak üzere toplam 5 performans sergilendi. Gösterilerin sonunda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Dilber Dereli, hem eğitmenleri hem de çocukları kutladı. Dereli, atölyeye katılan kursiyerlerin katılım belgelerini de verdi.

d1-004.jpg

d2-003.jpg

,d3-002.jpg

d4-001.jpg

d5-001.jpg

d6.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X