Saivet bitti biter

Bu transferde özellikle yardımcı antrenör Recep Çetin etkili oldu.

Saivet bitti biter

Taraflar arasında bugün son bir görüşme daha yapılacak. Şartları kabul etmesi durumunda tecrübeli futbolcu Bursa’ya gelecek. 

Spor Toto Süper Lig’in ilk maçında Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olan Bursaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Özellikle orta alan ve forvet mevkisine oyuncu arayan yeşil beyazlılarda uzun süredir gündemde olan Henri Saivet ile bugün son bir görüşme daha yapılacak.

Daha önce prensip anlaşmasına varılan tecrübeli futbolcunun son şartları da kabul etmesi durumunda Bursa’ya davet edilecek. 

RECEP HOCA ISRAR ETTİ

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın Sivasspor’dan eski öğrencisi olan Saivet’in İngiliz ekibi Newcastle United’dan 1 yıl kiralanması bekleniyor.

Bu transferi özellikle Aybaba’nın yardımcısı Recep Çetin’in özellikle istediği belirtildi. Aybaba’nın takıma daha öne taşıyacak isimler üzerinde durduğu fakat Recep Hoca’nın Saivet ismi üzerinde ısrar ettiği ifade edildi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X