Saivet sağlık kontrolünden geçti

1 yıllığına Newcastle United’tan kiralık olarak renklere bağlanan tecrübeli orta saha oyuncusu, bugün Bursa’ya geldi ve sağlık kontrolünden geçti.

Saivet sağlık kontrolünden geçti

Ve Henri Saivet Bursaspor’da… Uzun süredir temas halinde olunan tecrübeli futbolcu dün akşam saatlerinde Türkiye’ye geldi. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın geçtiğimiz sezon Sivasspor’dan eski öğrencisi olan tecrübeli orta saha oyuncusuyla 1 yıl kiralık olarak anlaşmaya varıldı.

Olay Gazetesi spor yazarı Erkan Sağlık’ın aktardığı bilgiye göre, bugün menajeriyle birlikte Bursa’ya gelen Saivet sağlık kontrolünden geçti.

Saivet’in, sağlık kontrolünün ardından yönetimle son bir görüşme yaptıktan sonra akşam antrenmanına katılması bekleniyor.

900 BİN EURO ALACAK

Bonservisi İngiliz ekibi Newscastle United’da bulunan Senegalli oyuncunun 1 yıllık maliyetinin Bursaspor’a 900 bin Euro olacağı belirtildi.

Bursaspor’a hazır bir şekilde gelen Henri Saivet’in cumartesi günü Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak Kayserispor maçında takımındaki yerini alması bekleniyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Sivasspor’a gelen Saivet 12 maça çıkmış ve 2 asist yapmıştı. 

İŞTE İLK SÖZLERİ…

Türkiye’ye ayak basar basmaz açıklamalarda bulunan deneyimli kramponun ilk sözleri şu şekilde oldu: ‘Bursaspor’a geldiğim için çok mutluyum. Benim için buraya transfer olmak kariyerim açısından çok önemliydi.

Sağlık kontrolünden sonra takımla birlikte antrenmana çıkacağım. Samet hocayla tekrar bir arada olmak beni daha mutlu edecek. Sivasspor’da da beraber çalışmıştık. Umarım her şey güzel olur’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X