Sakın vazgeçmeyin

Oyunculara sahada nasıl durmaları, nasıl pozisyon almaları gerektiği konusunda ikazlarda bulunan Yalçın Hoca, Özlüce’yi şu sözlerle inletiyor; ‘Hata yapmak önemli değil. Bu işi hata yapa yapa öğreneceksiniz.’

Sakın vazgeçmeyin

Bursaspor’da tüm camia transfer tahtasına odaklanırken, yeni sezon hazırlıkları da sürüyor. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak nezaretinde çalışan yeşil beyazlılar, antrenmanlarını genç isimlerle sürdürüyor. Bursaspor’da göreve başlayalı kısa bir süre olan Yalçın Hoca, çalışmalardaki görüntüsüyle göz dolduruyor. Genç teknik adamın, idmanlarda öğrencileriyle yakın ilişkiler kurması ve yapmaları gerekenler konusundaki uyarıları dikkatlerden kaçmıyor. 

DOĞRUYU BULACAKSINIZ

Genç oyunculara sahada nasıl durmaları, nasıl pozisyon almaları gerektiği konusunda ikazlarda bulunan Yalçın Koşukavak’ın hata yapanlara ise ‘Hata yapmak önemli değil. Bu işi hata yapa yapa öğreneceksiniz. Hata yapa yapa doğruyu bulacaksınız. Kimse sizden doğruyu ilk seferde yapmanızı beklemiyor. Hata yapın ancak sakın vazgeçmeyin. Daha çok üstüne gidin. O zaman başarılı olacağınızdan emin olun’ şeklinde motive edici sözler kullanıyor. 

GÖZDESİ ÇAĞATAY

Yalçın Koşukavak’ın özellikle üzerinde durduğu isim ise Çağatay Yılmaz. Geçen sezon Samet Aybaba’nın gözdesiyken, bir anda silinen ve Vakıfköy’e geri gönderilen genç futbolcu, Yalçın Hoca’nın üzerine titrediği isim olmuş durumda. Birçok pozisyonu Çağatay üzerinden anlatan Koşukavak, defans oyuncularını da oyunu iyi takip etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X