Sala yaşıyor mu? (Uçaktan mesaj gönderdiği iddia edildi)

Arjantinli futbolcu Emiliano Sala’nın da içinde olduğu kayıp uçakla ilgili arama çalışması yeniden başladı. Sala’nın uçaktan ailesine sesli bir mesaj göndererek korktuğunu söylediği öne sürüldü.

Sala yaşıyor mu? (Uçaktan mesaj gönderdiği iddia edildi)

İngiltere Premier Lig Ekibi Cardiff City’nin dört gün önce transfer ettiği Sala’yı taşıyan uçak, pazartesi gecesi Fransa’nın Nantes şehrinden kalkmıştı.

Uçaktan bir daha haber alınamadı. İngiliz polisi Sala ile pilotun kurtulmuş olma ihtimalini değerlendiriyor. Bu senaryoya göre uçak suya inmiş olabilir ve Sala ile pilot kazanın ardından kurtarma botuna geçmiş olabilir. Bir diğer olasılık da uçağın başka bir yere inmiş olma ihtimali. Polis pilot ile Arjantinli futbolcunun, bölgede geçen bir gemi tarafından da kurtarılmış olabileceğini düşünüyor. Bir de korkulan senaryo var. Yani uçağın doğrudan suya çakılmış olması. Halihazırda 3 uçak ve bir helikopterle havadan arama çalışmaları yürütülüyor. Ancak hava koşullarının da etkisiyle aramalara gündüz devam edilebiliyor. Gece saatlerinde ise çalışmalara ara veriliyor.

AİLESİNE SESLİ MESAJ MI GÖNDERDİ?

Arjantinli futbolcu Emiliano Sala’nın da içinde olduğu kayıp uçakla ilgili arama çalışması yeniden başlarken, ünlü oyuncunun uçaktan ailesine sesli mesaj göndererek korktuğunu söylediği iddia edildi. Dün 5 hava aracı ve 2 tekneyle yapılan aramaya bugün 2 uçakla devam ediliyor.

Öte yandan İngiliz medyasının Arjantin gazetelerine dayandırdığı haberlerde, Sala’nın uçaktan ailesine sesli cep telefonu mesajı yollayarak “gerçekten korktuğunu” söylediği öne sürüldü. Sala’nın mesajında “Parçalanacak gibi görünen bir uçaktayım” ifadesini kullandığı da iddia edildi.

Bölge polisinden dün yapılan açıklamada, kayıp uçağın yolcularının hayatta kalma şansının çok az olduğu açıklanmıştı.

İçinde Sala’nın da olduğu hafif uçağın önceki gün Fransa’nın Nantes kentinden Galler’in başkenti Cardiff’e doğru seyir halindeyken Manş Denizi üzerinde kaybolduğu bildirilmişti. Uçak, İngiliz tahtına bağlı Guernsey adasının da aralarında olduğu özerk Channel Adaları üzerinde radardan çıkmıştı.

Sala, cumartesi günü Prömiyer Lig takımı Cardiff City ile 15 milyon sterlinlik sözleşme imzalamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X