Salman’dan DSİ’ye ziyaret 

AK Parti İl Başkan Ayhan Salman, Bursa’daki kamu kurumlarının yöneticilerini ziyaret ederek planlama-proje aşamasındaki ve inşaat safhasındaki yatırımların son durumu hakkında bilgi alıyor.

Salman’dan DSİ’ye ziyaret 

Bu kapsamda DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk’i ziyaret eden Başkan Salman, Bursa’daki içme suyu tesisleri, barajlar, göletler, sulama tesisleri ve dere ıslah çalışmaları hakkında bilgi aldı.  

Ziyaret sırasında konuklarına bilgi veren DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk, Bursa’da 2005 yılında tamamlanan içme suyu tesisi ile Nilüfer ve Doğancı barajlarından kente yılda 60 milyon metreküp içme suyu verildiğini söyledi. Bursa’da 2003 yılından bugüne kadar, 20 baraj ve 15 göletin yapımının tamamlandığını bu tesislerde yaklaşık 500 milyon metreküp suyun biriktiğini kaydeden Çelenk, inşaat safhasında 9 baraj ve 2 gölet, planlama-proje safhasında da 27 baraj ve 11 gölet olduğunu ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da, “DSİ insanın, toprağın kısacası bütün canlıların olmazsa olmazı olan suyu temin ediyor. Bütün canlıların su ihtiyacını giderdiği için kutsal bir görevi yerine getiriyor. Kurumun eksik ve ihtiyaçlarını öğreniyoruz. Elde ettiğimiz bilgiler ışığında konuyu Ankara’da takip edeceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X