Samet Hoca  Milli Takımı çalıştırmalı

Giray Bulak “Yıllardır ortaya çıkardığı genç isimleri biliyoruz. Bana göre Milli takımda görev yapmayı hak ediyor” dedi. 

Samet Hoca  Milli Takımı çalıştırmalı

Bursaspor’un hazırlık maçında tek golle mağlup olduğu Balıkesirspor’da Teknik Direktör Giray Bulak, yeşil beyazlı kulüp hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bursaspor’un önemli bir kulüp olduğunu ifade eden Bulak “Camiasıyla, taraftarıyla Bursaspor her zaman farklıdır. Şampiyon bir takımdır. Son yıllarda yaşanan bazı sıkıntılar var fakat bunların üstesinden gelecek güce sahiptir. Samet Aybaba ile Bursaspor eski günlerine dönecektir” dedi. 

BİLGİYE TECRÜBEYE SAHİP

Samet Hoca’nın Türk futbolu için önemli bir isim olduğunu ifade eden Giray Bulak şunları söyledi “Ülkemizin böyle teknik adamlara ihtiyacı var. Yıllardır ortaya çıkardığı genç isimleri biliyoruz. Bana göre Samet Aybaba, Milli takımı çalıştırmalıdır. Bu bilgiye, tecrübeli kesinlikle sahip. Biz kimlere kimlere görev verdik fakat yanımızdaki değerleri görmedik” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X