Şampiyon ödüle doydu!

Türkiye şampiyonu olan Arabayatağıspor’u, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç ağırladı…

Şampiyon ödüle doydu!

Konya’dan Türkiye şampiyonu olarak dönen Arabayatağıspor U14 takımında kutlamalar bitmiyor… Mavi beyazlılar, Bursa’ya dönüşünde mahallesinde krallar gibi karşılanırken, önceki akşam da BASKF’nin verdiği yemekte başarısını kutladı. BASKF Başkanı Osman Kılıç, başarılı sporculara çeyrek altın hediye ederken, ‘Takımlarımız Türkiye Şampiyonası’na gittiğinde daha ilk turdan elenirlerdi.

Artık durum böyle değil. 2-3 kategoride en az 4’lü final oynuyoruz. Bu yıl inşallah öncelikle bu 5 kategoride de 4’lü finale takım çıkarmak istiyoruz. Bunu daha önce başaran hiç bir il olmamış.

Bursa futbolu gerçekten altyapı olarak çok üst seviyelere geldi’ dedi. Arabayatağıspor Kulübü Başkanı Süleyman Durak da, ‘Böyle bir gece düzenledikleri için Osman başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bursa futbolu çok önemli seviyelere ulaştı’ diye konuştu.

Organizasyonda ayrıca Arabayatağıspor Onursal Başkanı Ekrem Senal da genç sporculara küçük altın ödülü sözü verirken, Bursa Kabin’in sahibi Adnan Yakupoğlu kişi başı 100 TL, Köfteci Fahrettin’in sahibi Süleyman Vural ise 50 TL ödül dağıttı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X