Şampiyona DSİ engeli 74-87

Basketbol Süper Ligi’ni garantileyen Bursaspor, Türkiye Basketbol Ligi’nin 28. haftasında evinde düşme potasından uzaklaşmak isteyen Ankara DSİ’yi aşamadı ve 4. yenilgisini aldı.

Şampiyona DSİ engeli 74-87

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluğu garantileyen ve Basketbol Süper Ligi için geri sayıma geçen Bursaspor, 28. hafta mücadelesinde evinde Ankara DSİ’ye 87-74 mağlup oldu. Bitime 4 hafta kala zafere ulaşan yeşil beyazlılar, düşme potasından uzaklaşmak isteyen rakibiyle Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Mücadele etkili başlayan Potanın Timsahları, Başkent ekibi karşısında ilk çeyreği 28-25 önde tamamladı. İkinci periyotta da rakip potada etkisiz gözüken Bursaspor, mücadelenin ikinci yarısına 49-43 geride girdi.

YETERLİ OLMADI

Alt sıralardan kurtulmak isteyen rakibi karşısında yeşil beyazlılar, mücadelenin ikinci yarısına etkili başladı. Farkı eritmeyi başarsa da üstünlüğü yakalayamayan Potanın Timsahları, hücumda da istekli gözüktü. Karşılaşmanın son çeyreğine 68-63 geride giren Bursaspor, 4. periyodun başında farkı 1 sayıya kadar indirse de maçtan 87-74 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla ligdeki 28. maçında 4. yenilgisini alan yeşil beyazlılar, 29. haftada Karesispor’a konuk olacak ve sezonu evindeki İTÜ maçıyla tamamlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X