Şampiyonlar, ‘Es-Es’in bileğini bükemedi

Spor Toto Süper Lig’e 12 yıl aradan sonra 2008-2009 sezonunda çıkan Eskişehirspor, bu sezonun ilk yarısında, ligde şampiyonluk yaşamış 5 takımdan da puan aldı.

Şampiyonlar, ‘Es-Es’in bileğini bükemedi

Eskişehirspor, 2008-2009 sezonunun ilk yarısında Beşiktaş’a, Fenerbahçe’ye ve Trabzonspor’a yenilirken, Galatasaray ve Bursaspor karşılaşmasını kazandı. Bir sonraki sezon, yine Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’a mağlup olan “Es-Es”ler, Galatasaray ile berabere kalıp, Bursaspor’u yendi.

 

“Kırmızı şimşekler”, 2010-2011 sezonunda Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor’a yenilip, Trabzonspor ile berabere kaldı. Bir sonraki sezon Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a mağlup olan Eskişehirspor, Bursaspor’u yendi. 2012-2013 sezonunda Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor ile berabere kalan siyah-kırmızılı takım, Trabzonspor’u yenip, Fenerbahçe’ye mağlup oldu.

Eskişehirspor, 2013-2014 sezonunda da Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a yenilirken, Bursaspor’u yendi. 

“Es-Es”ler, bu sezonun ilk yarısında ligin şampiyonları Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor ile yaptığı maçları kaybetmedi. 

Bu sezonun ilk yarısında Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursspor ile deplasmanda yaptığı maçlarda rakiplerinden bir puan almayı bilen “Es-Es”ler, Trabzonspor’u 4-1 yendi. Bu karşılaşmalarda 9 gol atıp, 6 kez de kalesinde gol gördü.

-“İkinci devrede daha iyi performans sergileyeceğiz”

Eskişehirspor Başkan Vekili  Ahmet Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının birçok yeni futbolcudan oluştuğunu belirterek, futbolcuların zamanla birbirini tanıdığını kaydetti.

Eskişehirspor’un her geçen gün daha iyi olacağını ifade eden Yalçın, “Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu sezon, ligde şampiyonluk yaşayan takımlara karşı yaptığımız maçları kaybetmedik. Berabere kaldığımız maçlarda da galibiyeti hak eden taraf bizdik. Yapacağımız transferlerle ligin ikinci yarısında daha iyi performans sergileyeceğiz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X