Samsun’da Berberler 20 Eylül Pazar Günü Açık

Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Kurban Bayramı’na kısa bir süre kaldığı için berberlerin 20 Eylül Pazar günü de açık olacağını açıkladı.

Samsun’da Berberler 20 Eylül Pazar Günü Açık

Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Kurban Bayramı’na kısa bir süre kaldığı için berberlerin 20 Eylül Pazar günü de açık olacağını açıkladı. Kurban Bayramı 24 Eylül Perşembe günü başlıyor. Vatandaşlar, bayramda şık bir dış görünüşe kavuşmak için her bayram öncesi berberlere akın ediyor. Yıllardır pazar günleri tatil yapan Samsunlu berberler, Berberler Odası’nın aldığı karar ile bayrama kısa bir süre kaldığı için bu Pazar günü tatil yapmayacak. Vatandaşlara en iyi şekilde hizmet sunmak istediklerini belirten Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, “Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için berberler bu Pazar günü de açık olacak.” dedi. Bayrama az bir süre kaldığı için böyle bir karar aldıklarını belirten Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, “Yaklaşık 10 yıldır berberlerimize pazar günleri hafta tatilleri yaptırıyoruz. Oda olarak aldığımız bu karar ile birlikte Türkiye’deki birçok ile de örnek olduk. Bayram arifeleri çok önemli günlerdir. Bayrama çok az bir süre kaldığından dolayı yönetim kurulu ve berber arkadaşlarımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bu Pazar günü berberlerimizi açma kararı aldık” diye konuştu. “TIRAŞINIZI SON GÜNE BIRAKMAYIN” Vatandaşları tıraşlarını son güne bırakmama konusunda uyaran Başkan Pilan, “Samsun halkı genelde her işini son ana bırakmaya alışmıştır. Biz halk olarak ödemelerimiz bile son günlere bırakırız. Arife günleri berberler çok sıkışık olduğundan dolayı çok iyi bir saç tıraşı çıkmayabilir. Vatandaşların ve berberlerin sıkışmaması için tıraş olacak kişilerin son günü beklememelerinde fayda var. Bu yüzden de Pazar günü berberler açık olacak. Biz berberler olarak halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Alınan bu karar ile birlikte Samsun’daki berberler 20 Eylül Pazar günü açık olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X