Samsung katlanabilir telefonunu tanıttı

Samsung, San Francisco’da düzenlediği etkinlikle 2019 model telefonlarını tanıttı. Öne çıkan ürün katlanabilir tasarımıyla Galaxy Fold oldu.

Samsung katlanabilir telefonunu tanıttı

Katlanabilir cihaz, 4.58 inç boyuta sahip ancak açıldığında 7.3 inç boyutunda bir tablete dönüşüyor. Cihaz 7nm işlemci ve 12GB RAM’e sahip. Arka yüzde üç kamera, iç tarafta iki, önde bir kamera var. Cihazdan YouTube, WhatsApp ve Google aynı anda kullanılabiliyor. Katlanan Galaxy Fold, Cosmos Black, Space Silver, Martian Green ve Astral Blue renk seçenekleriyle beğeniye sunuluyor. LTE ve 5G sürümleri bulunan Galaxy Fold’un fiyatı 1.980 dolardan başlıyor. Telefon 6 Nisan 2019’da satışa sunulacak.

SAMSUNG GALAXY S10

Yeni Galaxy S10 ve onun daha büyük versiyonu olan S10 Plus, 6.1 ve 6.3 inç ekran boyutlarına sahip. İki cihazın ekranı da ‘Infinity O’ denilen yeni bir tasarıma sahipler. Bu yeni stilde ön kamera direk olarak ekrana sabitlenmiş. Galaxy S10 Plus’ın ön yüzünde ekrana gömülü iki kamerası bulunuyor. Kulaklık girişi standardını terk etmeyen Samsung, yeni modellerinde de 3,5 jaklara yer verdi. Kutu içerisinden çıkan özel AKG markalı kablolu kulaklıklar, fabrikasyon çıkışlı cihazlardaki en iyi ses deneyimlerinden birisini sunacak.

Öte yandan, Instagram ile özel bir çalışma yapan Samsung, Galaxy S10 ile hızlıca paylaşım yapabilmek için özel arayüz tasarımları yaptı. Galaxy S10 (8 GB RAM / 128 GB depolama hafızası) 6 bin 599 TL’den, Galaxy S10 Plus (8 GB RAM / 128 GB depolama hafızası) 7 bin 499 TL’den, Galaxy S10e (6 GB RAM / 128 GB depolama hafızası) 5 bin 499 TL’den satılacak. Her üç model dün itibariyle ön siparişe açıldı. Herhangi bir Galaxy S10 siparişi veren sınırlı sayıda kişiye 799 TL değerindeki Galaxy Buds kablosuz kulaklık modeli hediye edilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X