Sanayi Bakanı Varank Bursa’da

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bugün bir dizi programa katılmak üzere Bursa’ya geliyor.

Sanayi Bakanı Varank Bursa’da

Saat 09.30’da Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) ile Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) işbirliğinde Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (AKKM) düzenlenen ‘Techxtile Start-Up Challenge’ programına katılacak olan Varank, buradan saat 10.30’da TÜBİTAK Bursa Test ve Analiz Laboratuvarı’na (BUTAL) geçecek.

Saat 11.00’da AK Parti Bursa İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Varank, sonrasında ise öğle yemeği için Botanik Park’taki İskender Efendi Konağı’na gidecek. Mustafa Varank, yemekten sonra saat 12.15’te Oyak Renault’ta törene katılacak.

Saat 13.00-16.00 arasında Ermaksan, Durmazlar, İğrek ve Çemtaş Çelik fabrikalarını ziyaret edecek olan Varank, 16.30’da ise Tragger Elektrikli Hizmet Araç Fabrikası’na gidecek. Saat 17.30’da TEKNOSAB’ı ziyaret edip burada bir toplantı yapacak olan Mustafa Varank, ardından saat 19.00’da Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) olağan aylık meclis toplantısına katılacak. Bakan Varank’ın saat 20.30’da Bursa’dan ayrılması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X