‘Sanayi esnafına destek olacağız’

GTSO’da gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında Gemlik üniversitesi kurulması ve Organize Sanayi Bölgesi oluşturulması ile ilgili çalışmanın hızlandırılması ele alındı. Ağdemir, Küçük Sanayi esnafına destek olacaklarını ifade etti.

‘Sanayi esnafına destek olacağız’

      CEMAL KIRGIZ 

Toplantı da konuşan GTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Buluk, Gemlik’e bir üniversite kazandırılmasını istedi. Buluk, “Bunun için odamızın tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ve diğer kanaat önderleri ile ortak çalışmalar yaparak Gemlik’e bir üniversite kazandırmak için çalışmalıyız”dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir de, Gemlik’e üniversite kazandırılması konusunda aynı fikirde olduğunu belirterek, ‘Daha önceki en büyük sıkıntılardan biri, hocaların ulaşım sıkıntısı idi.

Artık bu sorun yapılan köprü ile ortadan kalkmış oldu. Bu noktada Gemlik’e bir üniversite kazandırmak için azimle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Küçük Sanayi esnafımıza da destek olacağız. Gemlik’e yakışır bir Organize Sanayi Bölgesi kurulması noktasında çalışmalara hız vereceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X