Saniyeler içinde çaldı aynı hızla yakayı ele verdi!

İstanbul Fatih’te bir yankesici tramvay durağında gözüne kestirdiği bir yolcunun cüzdanını el çabukluğuyla saniyeler içinde çaldı. Ancak yakalanması da o kadar kısa sürdü. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. CNN TÜRK’ten Tugay Saday’ın özel haberi.

Saniyeler içinde çaldı aynı hızla yakayı ele verdi!

Yankesicilik şüphelisinin yakayı ele verdiği yer Fatih’te bir tramvay durağıydı. Önce hedefini gözüne kestirdi, sonra etrafın kalabalık olmasını bekledi. İstediği an gelince harekete geçen şüpheli, dalgın yolcunun cüzdanını çalmayı başardı. Ancak kısa süre sonra yakalandı.

Tramvay duraklarını göz hapsinde tutan güven timleri ekipleri, şüpheli davranışlar sergileyen bir kişiyi takibe aldı. İzlenildiğinden habersiz olan şüpheli, yanından geçtiği yolcunun cüzdanını kaşla göz arasında çalınca harekete geçildi. O yolcunun ruhu bile duymadı. Durumu fark eden polis memuru hemen müdahale etti, şüpheli kaçamadan yakalandı. Yaşanan o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Gözaltına alınan yankesici emniyete götürüldü. Cüzdanı iade edilen kişi ise ekiplere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X