Şankaya için buluşacaklar

6-12 yaş arasındaki oyunculardan kurulu ekiplerin mücadele edeceği organizasyon 24 Temmuz’da başlayacak.

Şankaya için buluşacaklar

RECAİ UYSAL

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği tarafından ilk kez düzenlenecek Şükrü Şankaya Uluslararası Bursa Cup Gençler Futbol Turnuvası, Bursalı genç yetenekleri dünya futbolu arenasına sunacak.

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Şükrü Şankaya Uluslararası Bursa Cup Gençler Futbol Turnuvası’nda geri sayım başladı. 24-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonun tanıtım toplantısı dün gerçekleştirildi. Şükrü Şankaya Futbol Okulu’nda gerçekleştirilen toplantıda 6-12 yaş grupları arasında yapılacak turnuva hakkında bilgi veren Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği (BPFDD) Başkanı Ahmet Suphi Evke, Bursa’nın böyle bir organizasyona ihtiyacı olduğunu ifade etti. 

ŞANKAYA’YI ANMAK İSTEDİK

Türk sporunun en büyük eksiğinin böyle organizasyonlar olduğunun altını çizen Evke, “Hem Bursa hem türk futboluna hizmet için böyle bir yola çıktık. Yurtdışından çok talep var ancak, ilk yılımızda yurtdışından katılımı yüksek tutmak istemedik. İlerleyen yıllarda elbette tecrübe kazanarak bu sayıyı artıracağız. Tabii böylesine güzel bir organizasyona Şükrü Şankaya’nın adını vererek bir anlamda onu da anmak istedik” dedi.

SON KATILIM 21 TEMMUZ’DA

Organizasyonla küçük futbolcuları Uluslararası arenaya çıkarmak istediklerini söyleyen Ahmet Suphi Evke şöyle devam etti: “Turnuva Bursa’nın tanıtımı için de fırsat olacak. Organizasyonumuzu dünya turnuvası haline getirmek istiyoruz.” Turnuvaya katılımın bin TL olduğunu belirten Evke, katılım için kulüplerin en geç 21 Temmuz’a kadar başvurularını yapmaları gerektiğini söyledi.

Şükrü Şankaya Futbol Okulu’ndaki toplantıya Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği (BPFDD) Başkanı Ahmet Suphi Evke ve üyelerinin yanı sıra Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile takım yöneticileri katıldı.

BPFDD Başkanı Ahmet Suphi Evke toplantıda hem dernek hem de turnuva hakkında bilgi verdi.

icer,i.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X