Şankaya’da zirve Control Team’in

Yeşim Spor Kulübü tarafından düzenlenen organizasyonda heyecan sona erdi.

Şankaya’da zirve Control Team’in

Merhum iş insanı Şükrü Şankaya adına her yıl geleneksel olarak yapılan Dostluk Turnuvası’nın finalinde renkli görüntüler oluştu. 

Yeşim Tekstil bünyesindeki Yeşim Spor Kulübü tarafından artık geleneksel hale dönüşen ve merhum iş adamı Şükrü Şankaya adına düzenlenen Dostluk Turnuvası’nın şampiyonu Control Team takımı oldu. 3 Mart’ta start alan ve oldukça çekişmeli geçen organizasyonun finalinde Kesim Gücü’nü normal süresi 2-2 biten maçta penaltılarla mağlup eden Control Team, mutlu sona ulaştı. 

sampi2.jpg

GOL KRALI MURAT AK

Üçüncülük kupasına ise Güvenlikspor’u yenen Livercool uzandı. Turnuvanın en centilmen takımı I Am Perfect ile Şöhretler Karması arasındaki müsabaka da geceye renk kattı. Şöhretler Karması’nda Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, Jade Tekstil Genel Müdürü Selim Şankaya ve İşletme Üretim Direktörü Kerim Bayram da yer aldı. Toplam 10 takımın katıldığı organizasyonda Murak Ak da gol kralı oldu. 

Kupa sevinci

Final maçının ardından gerçekleştirilen kupa töreninde şampiyon olan takıma kupasını Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya verdi. Turnuva ikincisi Kesim Gücü kupasını Selim Şankaya’nın elinden alırken, üçüncü takıma da ödülünü Kerim Bayram takdim etti. Törende ayrıca turnuvaya destek veren Spor Kulübü Lideri Sercan Arat ile birlikte Eyüp Güven, Orhan Doğan, Vedat Eri, Kemal Salman, Nurdan Temel, Süreyya Temel ve sağlık personeli sponsoru Özel Hayat Hastanesi’ne de teşekkür plaketi verildi. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X