Şantiye ve iş makinesi parkı kuruluyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik’e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi’ye kuruyor.

Şantiye ve iş makinesi parkı kuruluyor

Bölgeye daha hızlı hizmet vermek için planlanan Makine Parkı ve Hizmet Şantiyesi Birimi için Orhangazi sınırları içinde Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis ediliyor. Arsa tahsisi Eylül Ayı Meclis toplantısında gündeme geldi. Konu görüşülüp karara bağlanmak üzere İmar Komisyonuna havale edildi. 

Komisyonun onayı ile birlikte arsa Büyükşehir Belediyesi’ne devredilecek. Büyükşehir Belediyesi bu alana kuracağı şantiye alanına iş makineleri yerleştirecek.

Mecliste konu ile alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hizmet Şantiyesi Birimi adı altında kurulacak olan alanın Orhangazi Belediyesi’ne ait Karbosan Fabrikası bölgesindeki arsalara kurulacağını belirterek, “Bu sayede Büyükşehir belediyesine ait araçlar, burada yer alacak. Bu araçlar, Orhangazi, Gemlik ve İznik’e hizmet sunacak. Böylece bölge daha hızlı hizmet alma şansı yakalamış olacak. Bu proje bizim için önemliydi. Böyle bir çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye de ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X