Sare Davutoğlu’ndan Mutlu Kaya’ya ziyaret

Başbakan Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, katıldığı bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya’yı hastanede ziyaret etti.

Sare Davutoğlu’ndan Mutlu Kaya’ya ziyaret

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, katıldığı bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya’yı hastanede ziyaret etti.

Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve yaklaşık 2 aydır Gülhane Askeri Tıp Akademisi Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde tedavi gören Kaya, taburcu edildi. 

Tedavisi evde sürecek Kaya’nın hastanedeki son ziyaretçisi, Sare Davutoğlu oldu. AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer’in de eşlik ettiği Davutoğlu’nu, merkeze gelişinde Başhekim Prof. Dr. Bilge Yılmaz karşıladı. 

Ziyaret sırasında Mutlu Kaya’nın doktoru İsmail Safaz’dan bilgi alan Sare Davutoğlu, Mutlu, annesi Hanım ve babası Mehmet Kaya’ya ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. 

Mutlu Kaya’ya “Seni böyle gördüğüme çok mutlu oldum. Çok üzülmüştük sana biz. Çocuklarımla çok dua ettik. Başbakanımızın da çok selamı var. Bizim de kızlarımız olduğu için çok etkilendik” diyen Davutoğlu, her aşamada doktorların verdiği bilgilerin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. 

Davutoğlu’nun “Sen Türkiye’nin kızı oldun, Türkiye’nin Mutlu Kaya’sısın” sözleri üzerine Kaya, “Ben sizi çok sevdim, çok seviyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.

Kaya’nın bir başarı için yola çıktığına işaret eden Davutoğlu, “Şimdi yeni bir başarı gösterecek. Bu başarısı, Mutlu’nun başarısı olacak” ifadelerini kullandı. 

Mutlu Kaya’nın “İyileşince yürüyerek yanınıza geleceğim” sözlerine de Davutoğlu, “Bekliyorum, bunu söz olarak kabul ediyorum. İnşallah seni kızlarımla tanıştıracağım, geldiğinde” karşılığını verdi. 

Sare Davutoğlu, daha sonra rehabilitasyon ve bakım merkezinde tedavi gören gaziler Ali Karaarslan, Metehan Doğru ve Emre Şenlik ile gazi yakını Mehmet Eşke’yi ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X