Sargın dört yılın hizmetleri anlattı

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, 2018 yılında özellikle yeşil alan çalışmaları, spor alanları ve cadde ışıklandırmaları konusuna ağırlık vereceklerini söyledi.

Sargın dört yılın hizmetleri anlattı

HAYRİ ŞEN

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamada, son dört yılda gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Sargın, ‘İlk günden bugüne yaklaşık olarak 200’e yakın proje ve çalışma gerçekleştirmişiz. Tabii hizmetler devam edecek. Sizlerin düşüncelerinize önem veriyorum. Vatandaşlarımızın bizlerden neler beklediği, yapılan çalışmalardaki doğru ve yanlışları sizler vasıtası ile çok daha net görme imkanı mevcut. 2018 yılında özellikle yeşil çalışmalarının gerçekleştirilmesi, spor alanları ve cadde ışıklandırmaları konusuna ağırlık vereceğiz” dedi. 

Bu kapsamda 10 ayrı noktada oyun alanları, spor aletleri yerleştirme çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Sargın, “Dört yıllık hizmet süresince 28 adet binayı ilçemize kazandırmışız. İznik içinde 120 kilometreye yakın yolumuz var. Bunların hepsi sil baştan yapıldı. Bunların yüzde 40’ı Büyükşehir, diğer kısmı İznik Belediyesi girişimleri ile çeşitli bakanlıklardan çıkardığımız projeler ile gerçekleştirdik. Çalışan insan hata yapar, hiç bir iş yapmazsanız hatanızda olmaz. Taşra mahallelerimizin çehresi değişiyor. Bu yıl da taşra mahallelerimizde salonlar, kültür merkezi çalışmalarımız var. Her türlü fikre açığız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X