Sarıca hayran kaldı!

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Frutti Extra Bursaspor’u çok beğendiğini, taraftarların salonda yarattığı atmosferden de etkilendiğini söyledi.

Sarıca hayran kaldı!

Basketbol Süper Ligi’nde Frutti Extra Bursaspor, 3. hafta mücadelesinde kendisi gibi yenilgisiz Pınar Karşıyaka’ya diş geçiremeyip sezonun ilk yenilgisini alsa da salondaki atmosfer görülmeye değerdi. TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya yeşil beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterirken, Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, salondaki atmosferden etkilendiğini söyledi.

HERKES İÇİN ZOR OLUR

Bursaspor’un iyi bir kadro kurduğunu belirten tecrübeli antrenör, “Hakikaten önemli bir atmosfer vardı. Zor bir atmosfer vardı. Bursaspor’u tebrik ediyorum. Güzel bir ortam yaratmışlar. Güzel de bir kadro kurmuşlar. Bursaspor da lige iyi başladı. Böylesine zorlu bir deplasmandan galibiyetle ayrılmak sevindirici. Burası birçok takımı sıkıntı yaratacaktır. Bu arada Uludağ İçecekl’in Bursaspor‘a isim sponsoru olması da çok önemli. Basketbolumuz adına güzel bir “ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X