Şarkılarımın hakkını verdiler

39 sanatçının eserlerini seslendirdiği ‘Yıldızlı Şarkılar’ albümünü çıkaran Yıldız Tilbe, tüm meslektaşlarının ili performans sergilediğini söyledi.

Şarkılarımın hakkını verdiler

TARKANI’I İSTEDİM AMA OLMADI

Bugüne dek yazıp, söylediği şarkıları 39 farklı isim tarafından okunan Yıldız Tilbe, ‘Yıldızlı Şarkılar’ albümünü çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor.

Albümdeki şarkılarını seslendiren meslektaşlarına teşekkür eden Tilbe, ‘Şarkılarımın hakkını verdiler.

Çok güzel tepkiler aldık. Tarkan’ı istiyorduk ama olmadı. Hadise’de olmak istedi ama olamadı. Ajda Hanım da öyle. Herkes bana soruyor, neden olmadıklarını bilmiyorum’ dedi. 

POLEMİĞİ BIRAKTIK İŞİMİZE BAKTIK

Hande Yener ve Demet Akalın’ın aynı albümde yer almak istemediklerine dair çıkan dedikoduları da cevaplayan Yıldız Tilbe, ‘Kişilerin birbirleriyle polemiği olabilir. Söz konusu işimiz olunca polemikleri bir yana bıraktık.

Yani benim albümümde polemik falan olmadı’ dedi. Sezen Aksu’yla 20 yıllık küslüğünü sonlandıran Tilbe, Minik Serçe’nin evinde kendisine ait şarkıları söylediğini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X