Sattıkları oyuncakların gelirlerini Lösev’e bağışladılar

Bursa’da, isimlerinin baş harfleri kullanarak kendilerine “Nane Çocukları” adını veren 5 çocuk, yaşadıkları mahallede açtıkları stantta eski oyuncaklarını satarak elde ettikleri gelirleri Lösemili Çocuklar Vakfına (LÖSEV) bağışladı.

Sattıkları oyuncakların gelirlerini Lösev’e bağışladılar

Nilüfer ilçesi 23 Nisan Mahallesi’nde ikamet eden Naz Mert (10), Aslı İstek (6), Nil Mert (8), Elif Ece Balıkçılar (8) ve Çağla Akın (10), evde oynadıkları sırada eski oyuncaklarını nasıl değerlendirecekleri üzerinde konuşurken geliştirdikleri proje kapsamında oyuncaklarını satmaya başladı.

Kendilerine isimlerinin baş harflerini kullanarak oluşturdukları “Nane Çocukları” adını veren ve oturdukları sitenin önüne stant kurarak eski oyuncuklarını satan çocuklar, elde ettikleri 537 lirayı LÖSEV Bursa Şubesi’ne teslim etti.

Okulların açılmasından dolayı bu projelerine ara veren çocuklar, ellerinde kalan eski oyuncuklar ile hikaye kitapları ve kırtasiye malzemelerini de makbuz karşılığı vakfa bağışladı.

Vakfın yetkilileri de duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettikleri çocuklara LÖSEV ile ilgili bilgiler verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X