‘Savaşmaya devam edeceğiz’

Tunay, ‘Taraftarımıza da teşekkür ederim. Onlar da sabırsızlanıyor. Galibiyet gelmedikçe onlar da üzülüyor. Bu dönemde onların desteğine çok ihtiyacımız var’ dedi. 

‘Savaşmaya devam edeceğiz’

Bursaspor’un büyük beklenti içinde olduğu ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Tunay Torun, ligde kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kasımpaşa maçını kazanmak için çok çalıştıklarını belirten Tunay, ‘Maçın geneline baktığımızda üç puan hak ettiğimizi düşünüyorum. çok iyi pozisyonlara girdik. Maalesef biraz şanssızlık var. İki metreden gol atamıyoruz. Herkes her şeyini veriyor. Biz bütün hafta boyunca çok iyi çalışıyoruz. Kimse birbirine küsmüyor. Hep beraber takım olarak maça kazanmak için çıkıyoruz. Takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Çok güzel mücadele ettik’ dedi. 

1 puanda iyidir

1-0 geriye düştükten sonra beraberlik için yüklendiklerini anlatan tecrübeli oyuncu, ‘Golü yedikten sonra bir puanı kurtarmak güzeldi. En azından buradan yenilgiyle çıkmadık. Önümüzdeki hafta yine kenetlenerek üç puanı almaya çalışacağız. Bizim için her maç önemli ve bunun da bilincindeyiz. Ona göre hazırlanıyoruz ve herkes ekstra çalışıyor. Biz elimizden geleni yapacağız ve savaşacağız. Taraftarımıza da teşekkür ederim. Onlar da sabırsızlanıyor. Galibiyet gelmedikçe onlar da üzülüyor. Onlara buradan seslenmek istiyorum. Bu dönemde onların desteğine çok ihtiyacımız var. Biz elimizden geleni yapacağız. Bu savaş bitmeden hep birlikte olalım’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X