Savunma iyi peki ya hücum!

Ligin en az gol yiyen ikinci takımı olan Bursaspor, 3. bölgede ise ciddi problem yaşıyor.

Savunma iyi peki ya hücum!

Geride iyi işler yapan yeşil beyazlılar da orta saha ve kanat oyuncularının bir türlü istenileni verememesi takımın sıralamadaki konumunu belirledi. Devre arasında bu bölgelere transfer yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor Toto Süper Lig’in ilk 9 haftasını 9 puanla geçen Bursaspor’un güçlü ve zayıf yönleri sıralamadaki yerini belirledi. Yeşil beyazlılar, kalesinde gördüğü 8 golle Medipol Başakşehir’in ardından en az gol yiyen ikinci takım konumunda bulunuyor. Son Galatasaray randevusunda da rakibine fazla pozisyon vermeyen Bursaspor’da kaleci Okan Kocuk’ta fazla sıkıntı yaşamamıştı. Savunma hattında fazla bir sıkıntı yaşamayan Bursaspor, hücum bölgesinde ise adeta yokları oynuyor.

AYBABA ÇÖZÜM ARIYOR

Yeşil beyazlılar, şu ana kadar oynadığı 9 müsabakada 6 kez gol sevinci yaşadı. 
Samet Aybaba’nın takımı, söz konusu gol sayısıyla ligin en az skor üreten ekipleri arasında yer aldı. Diafra Sakho gibi etkili bir forveti olmasına rağmen topu ceza sahasına sokmakta sıkıntı yaşayan Timsah’ta özellikle orta saha ve kanat oyuncularının etkisizliği bu tabloyu oldukça etkilemişe benziyor. Oynattığı futbolla takdir kazanan Aybaba’nın hücum hattına çözüm arayışları sürüyor.

BATALLA GİBİ BİRİSİ OLSA…

Samet Hoca, hemen hemen her hafta bu bölgelerde farklı isimlere şans tanıdı.  Galatasaray karşısında sağ açıkta Burak Kapacak, sol da ise affedilen Yusuf Erdoğan şans bulmuştu. Orta alan ise Badji, Aytaç ve Tunay Torun 3’lüsünden oluşmuştu. Pablo Martin Batalla gibi bir 10 numaranın eksikliğini fazlasıyla hisseden yeşil beyazlıların, devre arasında bu bölgelere takviye gerçekleştirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X