Savunmaya kim geçecek?

Sakat ve cezalı oyuncular, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’a İstanbulspor maçında farklı bir tercihe yöneltebilir.

Savunmaya kim geçecek?

Bursaspor’da Mamadou Diarra’nın Ümraniyespor maçında kırmızı kart görmesinin ardından cumartesi günü oynanacak İstanbulspor mücadelesinde stoperde Anıl Karaer’in yanına kimin geçeceği merak ediliyor. Yeşil beyazlılarda sezon başında takımın değişmez isimlerindnen olan, ardından Yalçın Koşukavak tarafından tercih edilmeyen Sedat Dursun, alternatifler arasında yer alırken, genç teknik adamın bu bölgeye farklı bir isim de düşünebileceği ifade ediliyor.

ELİNİ ZORLAŞTIRDI

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın Diarra’nın cezalı duruma düşmesinin ardından ilk tercihlerinden olan Cüneyt Köz’ün de sakatlığının bulunması elini zora sokuyor. Alternatifler arasında Rüştü Hanlı da yer alırken, Koşukavak, 4-1’lik Adana Demirspor maçının ardından bu oyuncuyu da kızağa çekmişti. Yalçın Koşukavak’ın stoper tercihlerinden birisinin de önliberoda görev yapan Aykut Akgün olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X