Sebze ve meyve halinde yangın

Çanakkale’de Sebze ve Meyve Toptancı Hali depolarının bulunduğu alanda çıkan yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor.

Sebze ve meyve halinde yangın

Çanakkale Belediyesi Sebze ve Meyve Toptancı Hali depolarının bulunduğu alanda, gece saat 03.00 sıralarında yangın çıktı.

İl merkezindeki Balıkesir Caddesi’nde toptancı hali depoları bölgesinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, depoların yanındaki BA-ROS Ambalaj Atık İşleme Tesisi’ne sıçradı ve  alevlerin büyümesi üzerine polis ekiplerince çevre güvenliği alındı.

Yangına Çanakkale Belediyesi ile Kepez belde Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Söndürme çalışmalarına İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün toplumsal olaylara müdahale araçlarıyla (TOMA) destek verdi. 

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) görevlilerinin de hazır bulunduğu olay yerine tedbir amacıyla çok sayıda ambulans sevk edildi.

Alevlerin rüzgarın da etkisiyle büyümesi nedeniyle çevre ilçelerden takviye itfaiye ekipleri istendi ve sabaha karşı yangın kontrol altına alındı. Ekipler soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X