Seçime hazırız

MHP Yenişehir İlçe Divan Kurulu Toplantısı’nda genel ve yerel gelişmeler ele alınırken, yerel seçim hazırlıkları da başlatıldı.

Seçime hazırız

GÜRHAN ADANA

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütür Merkezi’ndeki toplantıda konuşan İl Başkanı Tevfik Topçu, yerel seçimlerde herhangi bir ittifakın söz konusu olmadığını belirtti.

Topçu, ‘İttifak genel seçimde olacak. Bursa ve tüm ilçeler belediye başkan adaylarını çıkaracak. Tüm belediyelerde göreve talibiz’ dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin ülkeye getirdiği sıkıntıları anlatan MYK Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu ise zor bir dönem geçildiğini belirterek, devletin ve milletin bekası için ellerini taşın altına soktuklarını anlattı.

Zırhlıoğlu, ‘Oy kaygımız olmadan devletimizin yanında yer aldık. Her ne kadar siyasi parti de olsak devletimizin, milletimizin yanında yer almalıydık ve bizler de doğru olanı yaptık’ diye konuştu.

Gündelik hesaplar içinde yer almadıklarını ifade eden MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren de, son 1 yılda partiye 328 yeni üyenin katıldığını vurguladı.

Eren, ‘İçimize sokulmaya çalışılan fitne fesatçılara fırsat vermeden omuz omuza yürüyüşümüzü sürdüreceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X