Şehidin adı İnegöl’de yaşayacak

İnegöl Kaymakamı Görücü, Hakkari’de 2016 yılında şehit olan Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin adının Mesudiye Köprülü Alt Geçidi’ne verileceğini açıkladı.

Şehidin adı İnegöl’de yaşayacak

Hakkari’de 2016 yılında PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin (26) adının Mesudiye Köprülü Alt Geçidi’ne verilmesini isteyen ailesine, İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü’den yanıt geldi. Görücü, alt geçide şehidin adının verileceğini duyurdu.

İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, 24 Aralık 1999 tarihinde Şırnak’ta şehit olan Jandarma Er Serdar Ünlüsoy’un ailesini ziyaret etti. Ziyarette aileye Türk Bayrağı hediye edilirken, Kaymakam Görücü, “Geçen şehit binbaşımızın evine uğradık, bazen talepler gelebiliyor.

Bazıları çocuğunun isminin bir sokağa bir parka verilmesini istiyor, bu noktada belediyemiz ile birlikte hareket ediyoruz. Mesela Mesudiye Köprülü Alt Geçidi’ne Yavuz Mete’nin isminin verilmesi istendi ailesi tarafından. Daha önce de gündeme geldi, önümüzdeki toplantıda ismi verilip, tabelayı da dikeceğiz” dedi.

AİLESİNİN İSTEĞİYDİ…

2016 yılında Hakkâri’de teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin ailesi, geçtiğimiz günlerde kabrini ziyaret ettikleri oğullarının adının Mesudiye Köprülü Alt Geçidi’ne verilmesini istemişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X