Şehidin babası ikinci kez evlat acısıyla yıkıldı

Hakkari Dağlıca’daki hain saldırıda şehit düşen P.Söz.Er Uğur Yıldız’ın acı haberi baba Sadık Yıldız’ı bir yılda ikinci kez evlat acısına boğdu.

Şehidin babası ikinci kez evlat acısıyla yıkıldı

Acılı baba, geçtiğimiz yıl da küçük oğlunu kansere kurban vermişti. Babayı yıkan haber Manavgat’ta terör protestosunun ardından geldi.16 şehit için Manavgat’ta akşam saatlerinde terörü protesto mitingi düzenlenmişti. Gösteriye katılan binlerce kişi Uğur Yıldız’ın cenazesinin getirileceği Çağlayan mahallesindeki amcasının evinin önüne koştu.

BİR YILDA İKİNCİ EVLAT ACISI

Uğur Yıldız’ın Sorgun da bulunan bir otelde bulaşıkçılık yapan babası Sadık Yıldız’a acı haber yetkililer tarafından çalıştığı otelde verildi. Kalp rahatsızlığı olduğu bildirilen baba Sadık Yıldız, ambulans ile kardeşinin evine getirildi. Geçtiğimiz yıl küçük oğlu Yılmaz Yılmaz’ı kanser rahatsızlığı sonucunda kaybeden acılı baba, diğer oğlunun şehit haberiyle yıkıldı. Baba Sadık Yılmaz’ın ayakta güçlükle durabildiği gözlendi. Nişanlı olan ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenilen şehit Uğur Yıldız’ın cenazesinin geçtiğimiz yıl kanserden hayatını kaybeden küçük kardeşi Yılmaz Yıldız’ın yanına defnedileceği bildirildi.

Şehidin getirileceği ev ve çevresinde bulunan evler Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle süslenirken trafiğe kapatılan caddede toplanan vatandaşların üzgün ve çaresiz bekleyişleri sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X