Şehir Hastanesi ulaşımda sorun 

Hemşehri derneklerini ziyaretinde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Şehir Hastanesi’nin faaliyete geçmesiyle birlikte yaşanacak soruna dikkat çekti.

Şehir Hastanesi ulaşımda sorun 

Bozbey, ‘Bursa Şehir Hastanesi’nin planı belli, peki yol nerede?’ diyerek Bursa’yı yeni bir ulaşım sorununun beklediğini söyledi. 

İlk olarak Geçit’teki Gümüşhane İli Torul İlçesi Demirkapı Köyü ve Çevre Köyler Yardımlaşma Derneği’ne giden Bozbey, vatandaşların ‘Bursa’nın neresinden gelirseniz gelin Mudanya’ya gitmek için Geçit’ten geçmek zorundasınız. Trafikle ilgili çok sorun yaşıyoruz’ sözlerini ‘Bugüne kadar insan için şehir planlamadılar’ diye yanıtladı.
Kentin yanlış planlarla yönetildiğini belirten Mustafa Bozbey, ulaşımın da yanlış planlarla içinden çıkılamaz hale gelindiğini söyledi. 

Bursa’yı ilerleyen günlerde yeni bir trafik sorununun beklediğini de bildiren Bozbey, Doğanköy’e yapılan Şehir Hastanesi’ne ulaşım konusunda geç kalındığını söyledi. 

Bozbey, ‘Bir defa demiryolu kesinlikle hastaneye gitmeli ve oradan hızlı trene de ulaşmalı. Hatta Mudanya ile de bağlanmalı. Ne yazık ki, çok geç kalındı’ dedi.

Daha sonra Bursa Gümüşhane Torul ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne geçen Bozbey, yıllardır ilerleme sağlanamayan hızlı tren projesine değindi. Bozbey, ‘Hızlı trenle ilgili maalesef yanlış bir yatırım var. Yaklaşık 400 milyon lira para sokağa atılmış durumda.

Bursa’nın kaderi hep yanlış yatırımlarla belirleniyor’ şeklinde konuştu.
Bozbey, Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Bursa Giresun Dernekler Birliği’ni de ziyaret ederek, Bursa’nın artık kabuk değiştirme zamanın geldiğini sözlerine ekledi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X