Şehir Hastanesi’nde sistem krizi

Kalbindeki rahatsızlık nedeniyle Şehir Hastanesi’ne başvuran  Mehmet Göktepeliler, sistem mağduru oldu. Doktorunun yazdığı ilaçlar sisteme düşmediği için 4 gündür ilacını alamayan Göktepeliler, çözüm bekliyor.

Şehir Hastanesi’nde sistem krizi

Bundan 10 gün önce Şehir Hastanesi’ne göğüs ağrısı şikayeti ile sevk edilen Mehmet Göktepeliler, anjiyoya alındı. Anjiyoda damarının tıkalı olduuğu hastanın damarı ters yerde olunca açılamayarak yoğun bakıma kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırılan hastaya bu defa ise kum torbasını hemşire takamayınca yatağına idrarını kaçırmak zorunda kaldı. Yoğun bakımdan 5 gün sonra yeniden anjiyo olan Göktepeliler’e 2 stent takıldı. Takılan stentlerin ardından taburcu olan hasta eczaneye gidince bir sorunla daha karşılaştı. Taburcu olan hasta hasta sistemden düşürülmeyince ‘taburcu olduğu görmediği’ için ilaçlarını alamadı. 

AKAN: SORUN ÇÖZÜLECEK

Konuyu anlatan Mehmet Göktepeliler, ’14 Ekim’de taburcu oldum. Fakat sistemden taburcu olduğumu düşmedikleri için ilaçlarımı alamıyorum. Hastaneyi kaç kez aradım, 4 gündür eczaneye gidiyordum. Hastanede yatıyor gözüktüğüm için eczane ilaçlarımı vermiyor’ dedi. Konuyla ilgili açıklama yapan  İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, ise ‘Bursa Şehir Hastanesi’nde bilgi işlemle alakalı sıkıntılar yaşanıyor. Sorun en kısa sürede çözülecek’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X