Şehit Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye-İran sınırındaki Iğdır’ın Aralık ilçesine bağlı Dilucu bölgesinde düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Hakan Özdemir, memleketi Kırıkkale’de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye-İran sınırındaki Iğdır’a bağlı Dilucu bölgesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan Kırıkkaleli Piyade Sözleşmeli Er Hakan Özdemir (31), memleketi Kırıkkale’de son yolculuğuna yağmur altında uğurlandı. Şehidin babası Alaattin Özdemir oğlunun asker şapkasıyla cenaze namazını kıldı. 

Şehidin naaşı, Yüksek İhtisas Hastanesi morgundan alınarak, Nur Camisi  ve Külliyesi’ne getirildi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe ve protokol üyeleri,  burada şehidin babası Alaaddin Özdemir ve diğer aile fertlerine başsağlığı  diledi.

Şehidin eşi Aslı, annesi Zehra ve babası Alaaddin Özdemir ile aile  yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Burada fenalaşan şehit yakınlarına  sağlık ekipleri müdahale etti.

Alaaddin Özdemir, şehit oğlunun kepini taktı.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından,  protokol üyeleri ve vatandaşlar, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunu top  arabasına kadar taşıdı.

Bir süre top arabasında taşınan şehidin naaşı, daha sonra Balışeyh  ilçesi Hüseyin Beyobası köyü mezarlığında defnedildi.

Törene Meşe’nin yanı sıra şehidin yakınları, Kırıkkale Valisi Yunus  Sezer, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, MHP Kırıkkale Milletvekili  Halil Öztürk, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye  Başkanı Mehmet Saygılı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X