Şehit polisin ismi kütüphanede yaşayacak

Milli Eğitim Bakanlığı ve Asayiş Daire Başkanlığı’nın ortaklaşa projesi olan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında İznik Kılıçaslan Ortaokulu’nda Zenginleştirilmiş Kütüphane (Z Kütüphane) açıldı. 

Şehit polisin ismi kütüphanede yaşayacak

HAYRİ ŞEN

Kütüphaneye 2015 yılında görevi başında motosikleti ile trafik kazasında şehit düşen Toplum Destekli Polis memuru Ayhan Dugan’ın ismi verildi. Açılışa Vali İzzettin Küçük, İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Dülger, Şehit Polis memurunun eşi Tülay Dugan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. 

81 ilde uygulanılmaya başlanan Zenginleştirilmiş Kütüphane projesi ile ilgili olarak, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından İznik Kılıçaslan Ortaokulu’nda kurulumu tamamlanan ve Şehit Polis Ayhan Dugan’ın ismi verilen kütüphanenin açılışında konuşan Valisi İzzettin Küçük, ‘Manevi huzurunda olduğumuz başta aziz şehidimiz Ayhan kardeşimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bugün şehidimizin adını yaşatma düşüncesi ile bu kütüphanemize onun adını verdik ki, adı sonsuza kadar yaşasın” dedi.

Kütüphanenin açılış kurdelası şehit eşi Tülay Dugan ve protokol tarafından kesilirken, ardından Vali İzzettin Küçük kütüphane hakkında bilgi aldı, çocuklar ile bir süre sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X