Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu

İnegöl’de bulunan şehit ve gazi aileleri, Belediyenin organizasyonuyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi. 

Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu

İftar sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban, belediye olarak ramazan ayına özel bir dizi iftar organizasyonu yapmak istediklerini belirtti. Başkan Taban, “Bunları da hayırseverlerimiz aracılığıyla organize etmeye çalışıyoruz. Bu yıl şehrimizde iftar çadırı açtık. O sofralarda da her akşam vatandaşlarımızla iftarlarda buluşuyoruz. Bu akşam bizleri kırmayıp davetimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, şehitlerimizin de tamamını saygı ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu. 

Son olarak bir konuşma yapan Kaymakam Görücü de “Böyle anlamlı ve güzel bir günde sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Ben şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Şunu bir kez daha ifade etmek istiyorum; biz her zaman olduğu gibi bir olacağız, beraber olacağız, güçlü olacağız, dosta güven, düşmana korku salacağız” ifadelerinde bulundu. Konuşmaların ardından İnegöl Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selami Seymen, Belediye Başkanı Alper Taban’a teşekkür ederek hediye sundu. 

3804266-sehit_iftar-inegol2__53473.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X