Şehit ve gazi çocuklarına bisiklet

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehit ve gazilerin çocuklarına bisiklet hediye edileceğini söyledi.

Şehit ve gazi çocuklarına bisiklet

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Alacahırka Çocuk ve Gençlik Merkezi’ndeki eğitimlere katılan 55 başarılı öğrenciye bisikletlerini verdi. Törende yaptığı konuşmada, çocuklarla gençlerin spora teşvik edilmesinin önemine dikkati çeken Başkan Altepe, merkezdeki eğitimlerin önemine işaret etti.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin başarıyı desteklediğini kaydeden Başkan Altepe, “Bursa’yı sağlıklı bir şehir haline getirmeyi hedeflerken, başarılı gençlerimizi de bisikletle ödüllendiriyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spora teşvik edilmesini önemsiyoruz. Gençlerimiz geleceğimizdir. Gençlerimizin en güzel şekilde yetişmeleri, sporcu, birikimli ve vizyon sahibi insanlar olabilmeleri bizim için çok önemli” diye konuştu.

Bursa’nın ve Türkiye’nin geleceğini bugünün gençlerinin şekillendireceğini vurgulayan Başkan Altepe, son dönemde yaşananların bütün ülkeye acı verdiğini söyleyerek, “Bursa, örnek olmaya devam ediyor. Kentlilik bilinci, Bursa’yı tanımak, Bursa ile ilgili sorumluluk duymak ve Bursa’nın yıldızını parlatmak hepimizin görevi. Bugün öğrencilerimizin heyecanına ortak olurken, şehit haberleriyle de yüreklerimiz yanıyor, canımız acıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’daki şehit ve gazilerin çocuklarına bisiklet hediye edeceğiz” diye konuştu.

Alacahırka Mahallesi Muhtarı Fevzi Dursun da çocuk ve gençlik merkezinin bölgede yaşayan çocukların sağlıklı gelişimlerini desteklemesi açısından önemli olduğunu söyleyerek Başkan Altepe’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Çocuklar da başarılarının ödüllendirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Başkan Altepe’ye teşekkür ederken, tören günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X